Учебен център Барбанаков провежда курсове за

Категория В

Шофьорска книжка за лек автомобил. Целта на обучението е кандидат-водача да получи нужните знания и умения, придружени от нашите висококвалифицирани инструктори. Курса е от две части – теоретична и практическа.

шофьорски курсове пловдив

Категория C и CE

Шофьорска книжка за управление на товарен автомобил. Получавате професионално обучение и увереност в управлението на товарен автомобил и товарен автомобил с ремарке. След курса записвате и професионална компетентност за шофьори (превоз на товари).

шоьфорски курсове пловдив

Категория D

Шофьорски курс за управление на превозно средство за превоз на пътници с повече от 8 места – автобус. След курса записвате и професионална компетентност за шофьори (превоз на пътници).

80% успеваемост на курсистите

Етапи на обучение

1. Теоретично обучение

Всички шофьорски курсове включват теоретично обучение. Курсистите получават безплатен ЗДвП и разработени изпитни въпроси с пояснения.

2. Вътрешен и външен теоретичен изпит

Всеки курсист полага вътрешен изпит листовки на компютър в офиса на фирмата. След успешно полагане на изпита, той бива включен в група за външен изпит листовки пред РД АА

3. Управление

Кормуване в градски и извънградски условия. Нашите инструктори превеждат курсистите през всички етапи на шофирането, вдъхвайки им увереност зад волана.

4. Изпит по управление

Курсистите се включват в групи за изпит по управление и преминават изпита успешно.

Шофьорски курс в Учебен център Барбанаков за да бъде вашето пътуване спокойно!

Попълнете онлайн формата за записване за курс с име, имейл, телефон и желана категория. Имате възможност за разсрочено плащане на вноски както е най- удобно за Вас.

Онлайн форма