История на Учебен център "Барбанаков"

Фирмата е регистрирана по Търговския закон с решение от 01.10.1989г. в гр. Пловдив. Още от началото дейността ни е свързана обучение на водачи за категория B; категория C, категория C+E, категория D и провевежда курсове за професионална компетентност в Пловдив. Актуалният лиценз за обучение е № 2971 и № 2972 / 5 декември 2011 г.
Учебен център Барбанаков улица „Найчо Цанов“ 7 4000 Пловдив 0889691001 0888950143 032624242

Дейността на Учебен център "Барбанаков" се състои в провеждане на шофьорски курсове на територията на град Пловдив. За 30-те години учебна дейност нашата семейна фирма е заслужила пълното доверие на клиентите си чрез усърдна работа, комбинирана с изключителен професонализъм и отдаденост на процеса на обучение. Инструкторската професията предадена от баща към син и внук е обучила успешно няколко поколения шофьори. За нас, на първо място е да развием качествата на всеки един курсист зад волана и да му предоставим сигурност на пътя. Всеки член на екипа на Автошкола "Барбанаков" е целеустремен в безупречното изпълнение на тази важна задача.

Офисът на Учебен център "Барбанаков"  се намира на улица „Найчо Цанов“ 7 4000 Пловдив. Това е мястото, където се извършват всички дейности по записването, теорeтичното обучение и провеждането на изпит за всеки курсист. Теоретичните занятия се провеждат в дигитализирана зала с компютри и широк екран, на който чрез Power Point се презентира ЗДвП с включени примери, клипчета и картинки. Лекциите по теория са с продължителност от понеделник до понеделник (без събота и неделя). Теоритичните занятия са важна и неизменна част от курса. Лекциите по безопасност на движението и устройство на автомобила са задължителни и са основата, на която всеки курсист трябва да стъпи, за да започне да гради увереност зад волана заедно с инструкора. Едно от помощните средства е личен  код и профил в специално разработен уебсайт, където курсистите могат да решават листовки с пояснения за самоподготовка. След края на лекциите, всеки курсист има възможността сам да заяви кога е готов да положи вътрешен изпит.

Кормуването е истинско удоволствие в нашия учебен център. Курсистите, записали се за шофьорски курс за категория "B" в Автошкола "Барбанаков", имат удоволствието да кормуват на учебен автомобил Ауди А3. Тези, записали се за категория С; С+Е; D, на товарен автомобил Mercedes-Benz Atego и автобус Setra. Придружени от нашите високо квалифицирани инструктори, в часовете по управление, курсистите ще бъдат преведени през всички етапи на шофирането. Чрез утвърдена система на преподаване, основаваща се на дългогодишен опит, курсистът придобива нужната техника и мислене, присъщи на един разумен шофьор. Това, от своя страна, му осигурява успешно полагане на външния изпит по кормуване. Наше убеждение е, че единстеното нещо, което гарантира успех в това начинание е желанието на курсиста да усвои напълно предадените му от преподавателя знания и умения и да ги направи свои собствени.


Преподаватели
 
       Стоил Барбанаков
       Тодор Барбанаков
       Христо Христонов
       Димитър Тупалски
       Делян Христонов

Автошкола Пловдив

Доверена автошкола в град Пловдив.

Автошкола Пловдвив

Автошкола "Барбанаков" обучава кандидат-шофьорите на град Пловдив вече 30 години. Винаги сме поставяли курсиста и неговата сигурност на пътя на първо място. Професионалното отношение, индивидуалният подход и подробните обяснения са особеностите, които ни отличават.


 

Шофьорски курсове Пловдив

Увереност и професионални умения !

Желаете да станете шофьор ? Ние сбъдваме желания. Било то шофьорски курс за категория B, C, CE или D в Учебен център "Барбанаков" гр. Пловдив предоставяме нужните знания, умения, компетентност, за да бъде вашето пътуване спокойно и безопасно. Насладете се на обучение на нови автомобили, комбинирано с индивидуално отношение от страна на нашите инструктори. Доверете се на нашите професионалисти и изберете безкомпромисно качество в обучението на водачи на МПС!


 

Шофьорски курсове Пловдив